Total utförsäljning, 50% på allt, dras i kassan. Fri frakt när du beställer för mer än 299 SEKOm Lily&Isac

Märket Lily & Isac startades 2014 av två svenska mammor som insåg behovet av en bra och prisvärd amningssjal på nordiska marknaden. Runt om i världen är det en självklarhet för mammor att ge barnet lugn och ro vid amning eller flaskmatningen under en sjal när man befinner sig utanför hemmet. Vi har båda varit förälskade i våra sjalar, ständigt med i väskan.  

Lily & Isac amningssjalar
Perfekt både för mamman som inte vill behöva bry sig om omgivningen och för barnet som nyfiket vill se sig omkring istället för att äta eller störs av rörig miljö, sol eller vind vid matningen. Skenan i amningssjalens överdel gör att mamman alltid kan ha ögonkontakt med sitt barn, inget hänger i barnets ansikte och nackbandet gör att sjalen sitter där den ska utan att kasa ned. Det är enkelt att rätta till kläderna efter amningen,  utan att krångla. Nappen eller BH-inläggen stoppas smidigt undan i någon utav sjalens fickor. 

Amningssjalen kan med fördel även användas som avskärmare i vagn eller bilstol om sol eller vind är störande. Den praktiska påsen som sjalen levereras i kan användas till förvaring för sjalen eller andra småsaker i skötväskan. Kanske till flaskor, blöjor eller leksaker.  
Notera! Sjalen får aldrig användas för att täcka hela öppningen på vagnen! Lämna alltid tillräckligt mycket öppet så att barnet ej blir för varmt.

Lily & Isac amningssjalar är utvecklade av Lily&Isac. Tygerna är i 100% bomull och kan tvättas i 40 grader i maskin. Lily & Isac rekommenderar alla kunder att tvätta sjalen i tvättpåse för att den ska hålla så länge som möjligt. På webbshoppen säljer vi även andra märken! Babystrumpor och innetofflor från märket Plush. Plush hittar du i Sverige/Norden endast på lilyisac.com!


Happy Shopping!
Lily&Isac Concept
SE850316240901
contact@lilyisac.com